ΤΟ myArena.gr ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΜΠΙΛΗ ΒΑΖΑΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ.

Συχνές ερωτήσεις:

Γιατί να βάλω το βιογραφικό μου στο myArena?

Διότι, το myArena.gr είναι ένα πρωτότυπο site εύρεσης πληροφοριών, μοναδικό στο είδος του πανελλαδικώς, όσον αφορά τους πρωταγωνιστές του γηπέδου που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές, προπονητές, γυμναστές και φυσιοθεραπευτές των συλλόγων, αλλά και για όσους βρίσκονται Χωρίς Ομάδα.

Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας του site?

Σκοπός του myArena.gr είναι να ''ανοίξει την πόρτα'' σε όλους τους αθλητές, προπονητές, γυμναστές αλλά και φυσιοθεραπευτές που μοχθούν να διακριθούν μέσα από τις ερασιτεχνικές, και όχι μόνο, αθλητικές ομάδες της χώρας μας.

Πόσο καιρό θα βρίσκεται το βιογραφικό μου online?

Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στο myArena.gr είναι 1 ημερολογιακό έτος από τη στιγμή που το βιογραφικό ανεβεί στο site. Στους 10 μήνες, θα υπάρξει υπενθύμιση για επέκταση της συνεργασίας ή μη.

Έμεινα ελεύθερος ή μετεγράφηκα σε άλλη ομάδα αφού έβαλα το βιογραφικό μου στο myArena. Θα αλλαχτεί αυτό στο site?

Φυσικά και θα αλλαχτεί. Θα μεταφερθείς στην αντίστοιχη ειδική υποκατηγορία ''Χωρίς Ομάδα'' με στόχο να βρεις άμεσα νέα ''στέγη'', ενώ αν έχεις αλλάξει ομάδα αυτή θα προστεθεί στο βιογραφικό σου!!!

Είμαι γυμναστής (ή φυσιοθεραπευτής) και δουλεύω χωρίς Ομάδα. Γιατί να βάλω το βιογραφικό μου στο myArena?

Για να διαφημίσεις τη δουλειά σου φυσικά! Μάλιστα, στο site έχει φτιαχτεί η ιδιαίτερη κατηγορία ''Ελεύθεροι Επαγγελματίες'' για όσους δουλεύουν περισσότερο με ''δικό τους κόσμο'', χωρίς ομάδες δηλαδή. Με αυτόν τον ειδικό χώρο, το myArena.gr καλύπτει όλα τα φάσματα των γυμναστών-φυσιοθεραπευτών που υπάρχουν. Εκτός των άλλων, η ιστοσελίδα δέχεται καθημερινά επισκέψεις από κόσμο που δεν ασχολείται απαραίτητα αποκλειστικά με τον αθλητισμό.

Είμαι ελεύθερος και θέλω να βρω επειγόντως ομάδα. Τι να κάνω;

Πρώτη σου έγνοια είναι να επικοινωνήσεις άμεσα με το myArena.gr για να βάλεις το βιογραφικό σου. Από 'κει κι έπειτα θα 'χεις να ανησυχείς μόνο για το ποια ομάδα να επιλέξεις.